Badkamerinrichting

Luc De Wit bvba is ook specialist in badkamerinrichting in Machelen, van afbraak tot de installatie van een volledige badkamer volgens uw dromen.

Genieten in uw eigen stijl

Een badkamer is tegenwoordig meer dan een ruimte voor elementaire lichamelijke verzorging en hygiëne. Het is de plek bij uitstek om zich in alle intimiteit te ontspannen, maar om er optimaal van te kunnen genieten moet uw badkamer u als gegoten zitten!
Tegenwoordig zijn er zoveel stijlen en modellen voor badkamerinrichting dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bent u in dat geval? Laat u dan adviseren door Luc De Wit bvba in Machelen (Brussel). Neem contact voor een gratis offerte.

Alles opgelost, van tegels over elektriciteit tot alle badkamermeubelen

Wij werken samen met de beste leveranciers voor badkamerinrichtingen en we hebben alle vakmanschap in huis om zelfs het meest gesofisticeerde badkamerproject tot een goed einde te brengen, van het prille begin tot de afwerking in de kleinste details. Wij kunnen u een totaalproject aanbieden, gaande van de afbraak van de oude badkamer, tot het pleisteren & herbetegelen van de muren, het aanpassen van de electriciteit, het vernieuwen van het plafond tot de uiteindelijke plaatsing van de sanitaire toestellen. 
Het resultaat: een unieke badkamer, helemaal afgestemd op uw manier van leven, uw behoeften, uw smaak en uw stijl.

Back to Top