Ventilatie voor een gezonde en prettige leefomgeving

Ventilatie in Machelen wordt steeds belangrijker in een modern gebouw, Luc De Wit heeft de vakkennis voor efficiënte luchtverversing.

Gecontroleerde aanvoer en afvoer

Door de evolutie naar energiezuiniger bouwen (betere isolatie en luchtdichtheid) stijgt het belang van een goede ventilatie. Het afvoeren van verontreinigde lucht en het aanvoeren van verse lucht is zeer belangrijk in ruimtes waar mens en dier verblijven, zeker in sterk geïsoleerde woon- en werkruimten.

Naargelang de toevoer en afvoernatuurlijk of mechanisch gebeurt, onderscheiden we verschillende systemen om gecontroleerd te ventileren: type A (natuurlijke aanvoer, natuurlijke afvoer), type C (natuurlijke aanvoer, mechanische afvoer) en type D of ook wel balansventilatie genoemd (mechanische aanvoer, mechanische afvoer).

Laat ons praten

Denkt U dat één van deze systemen een goede oplossing is voor u? Twijfelt u nog en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Vermits wij ook beslagen zijn in alle systemen van verwarming, kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Zo maken wij u het leven wat makkelijker!

Back to Top