Zonneboiler: zuinig, comfortabel en goed voor het milieu

Bij Luc De Wit bvba hebben we ervoor gezorgd dat we op de hoogte zijn van alle nieuwe technieken, dus ook van zonne-energie, zoals zonneboilers in Machelen.

Verwarm u met de zon

Hernieuwbare energie is een ‘hot item’ tegenwoordig en mede daardoor zit centrale verwarming op zonne-energie in de lift. Terecht, want zo’n installatie is even comfortabel als een klassiek systeem, en het milieuaspect is zeker niet te onderschatten.
Onze technici en monteurs hebben alle vakkennis om de installatie op zonne-energie volgens de regels van de kunst uit te voeren. Als geregistreerde aannemer leveren we alle attesten en certificaten voor deze installaties af. Bovendien helpen wij u graag bij het aanvragen van de premies die u kunt krijgen als u kiest voor een verwarming met zonne-energie.

Volledige dienstverlening

Hebt u iemand nodig voor het onderhoud of de herstelling van uw bestaande installatie? Wilt u een renovatie of een uitbreiding van uw zonne-energiesysteem? Ook in dat geval kunt u een beroep doen op ons. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
U kunt alle premies aanvragen bij ons.
Omdat we kwaliteit belangrijk vinden, werken we alleen met de beste merken op de markt:

Andere merken op aanvraag.

Back to Top