Contacteer ons

02 253 17 00
[email protected]
BTW nr : BE0435 835 648

Gratis offerte
Certificaten
  • Gecertificeerd installateur Hernieuwbare Energie – warmtepompen
  • Gecertificeerd installateur Thermische zonne-energiesystemen – sanitair warm water
  • Cerga installateur
  • MazoutExpert Cedicol

Centrale verwarming op aardgas: comfortabel, gemakkelijk en energiezuinig

Gas is een enorm zuinige, comfortabele en milieuvriendelijke energiebron die steeds groener wordt. Om die reden is en blijft gas een betaalbare, haalbare oplossing die ervoor zorgt dat u helemaal klaar bent voor onze groene toekomst. Luc De Wit bvba installeert, onderhoudt en herstelt uw centrale verwarming op aardgas. 

MAKKELIJK, EFFICIËNT EN ZUINIG

Is er aardgasdistributie aanwezig in de straat van uw bouwproject? Dan is centrale verwarming op aardgas een interessante oplossing voor u! Verwarming op aardgas is comfortabel, gemakkelijk in gebruik en onderhoud en bovendien zijn de nieuwe aardgasketels zeer efficiënt en energiezuinig. Wij laten niets aan het toeval over: onze technici en monteurs hebben alle vakkennis om de aardgasinstallatie volgens de regels van de kunst uit te voeren. Als geregistreerde aannemer leveren we alle attesten en certificaten voor gasinstallaties af. 

ONDERHOUD, HERSTELLING EN UITBREIDING 

 Heeft u iemand nodig voor het onderhoud of de herstelling van uw bestaande centrale verwarming op aardgas? Wilt u een renovatie of een uitbreiding van de installatie? Ook in dat geval kunt u een beroep doen op ons. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en werken alleen met de beste merken samen:

Andere merken kunnen eventueel op aanvraag geregeld worden

Gascondensatieketel VIESSMANN Vitodens 200 + zonnesysteem Vitosol 300-T (buiscollectoren) met boiler van 300L + PV installatie (op plat dak) Vitovolt 300 te Kortenberg

Vervangen van ketel door gascondensatieketel VIESSMANN Vitodens 200 met naaststaande boiler van 160L te Melsbroek – voor en na

Vervangen van ketel op zolder door gascondensatieketel VAILLANT EcoTEC plus VC306 met boiler van 120L te Machelen