Contacteer ons

02 253 17 00
[email protected]
BTW nr : BE0435 835 648

Gratis offerte
Certificaten
  • Gecertificeerd installateur Hernieuwbare Energie – warmtepompen
  • Gecertificeerd installateur Thermische zonne-energiesystemen – sanitair warm water
  • Cerga installateur
  • MazoutExpert Cedicol

Zonneboilers en fotovoltaïsche panelen: zuinig, comfortabel en goed voor het milieu.

Bij Luc De Wit bvba zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van alle nieuwe technieken, dus ook van zonne-energie zoals zonneboilers en fotovoltaïsche panelen. 

WARM WATER & ELEKTRICITEIT DANKZIJ DE ZON

Hernieuwbare energie is een hot item en mede daardoor zit zonne-energie in de lift. Terecht, want zo’n installatie is even comfortabel als een klassiek systeem, en het milieuaspect is niet te onderschatten. Onze technici en monteurs hebben alle vakkennis om de installatie van een zonneboiler in combinatie met thermische zonnepanelen of zonnecollectoren volgens de regels van de kunst uit te voeren. Ook het plaatsen van fotovoltaïsche panelen, die zonne-energie omzetten in elektriciteit, kan u aan ons toevertrouwen. Als geregistreerde aannemer leveren we alle attesten en certificaten voor deze installaties af. Bovendien helpen wij u graag bij het aanvragen van de premies die u kunt krijgen als u kiest voor een installatie met zonne-energie. 

VOLLEDIGE DIENSTVERLENING

Heeft u iemand nodig voor het onderhoud of de herstelling van uw bestaande installatie? Wilt u een renovatie of een uitbreiding van uw zonne-energiesysteem? Ook in dat geval kunt u een beroep doen op ons. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie! U kunt bij ons alle premies aanvragen. 

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klant. Daarom werken we met de vooraanstaande merken Viessmann en Vaillant. Andere merken kunnen voorzien worden op aanvraag.