Contacteer ons

02 253 17 00
[email protected]
BTW nr : BE0435 835 648

Gratis offerte
Certificaten
  • Gecertificeerd installateur Hernieuwbare Energie – warmtepompen
  • Gecertificeerd installateur Thermische zonne-energiesystemen – sanitair warm water
  • Cerga installateur
  • MazoutExpert Cedicol

Warmtepompen: lagere verwarmingskosten en een milieuvriendelijke warmteproductie

Warmtepompen gebruiken hernieuwbare energie afkomstig uit de grond, de zon, het grondwater of de lucht. Dankzij warmtepompen wordt het gebruik van fossiele brandstoffen gereduceerd en wordt de schadelijke CO2-uitstoot beperkt. 

 WARMTE PLUKKEN UIT UW OMGEVING

In de zoektocht naar het gebruik van hernieuwbare energie kent de warmtepomp als hoofdverwarming vandaag een sterke opmars. Het uitgebreide gamma biedt de juiste warmtepomp naargelang uw behoefte. Onze vakmannen houden al bij het ontwerp rekening met de geologische en bouwkundige omstandigheden en met uw persoonlijke voorkeur. 

WIJ INFORMEREN EN ADVISEREN

Overweegt u de installatie van een warmtepomp, maar heeft u twijfels over het gebruik ervan in uw specifieke situatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen – wij komen graag een kijkje nemen bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken! Wij gidsen u doorheen alle mogelijke opties om uw huis of uw bedrijf te verwarmen. Samen vergelijken we alle energiebronnen om voor u de beste keuze te maken.

Warmtepomp Viessmann Vitocal 300-G grond/water met natural cooling + boiler Vitocell 100-V van 390L te Kampenhout

Warmtepomp Vaillant Arotherm VWL lucht/water + boiler van 300L te Kampenhout In combinatie met PV installatie van Viessmann Vitovolt P295 + waterverzachter Watergenius Coby 50

Warmtepomp Viessmann Vitocal 200-S lucht /water met boiler Vitocell 300L en buffervat van 200L te Haacht Buitenunit in tuin en binneninstallatie in kelder; 2 pompgroepen om verdiepingen apart te kunnen bedienen