Contacteer ons

02 253 17 00
[email protected]
BTW nr : BE0435 835 648

Gratis offerte
Certificaten
  • Gecertificeerd installateur Hernieuwbare Energie – warmtepompen
  • Gecertificeerd installateur Thermische zonne-energiesystemen – sanitair warm water
  • Cerga installateur
  • MazoutExpert Cedicol

Realisatie van uw droombadkamer 

Van de afbraak tot de installatie van uw droombadkamer: wij begeleiden uw project van A tot Z. Elke badkamerinrichting voeren we met passie en precisie uit! 

GENIETEN IN UW EIGEN STIJL

Een badkamer is tegenwoordig meer dan een ruimte voor elementaire lichamelijke verzorging en hygiëne. Het is de plek bij uitstek om te ontspannen en om tijd voor jezelf te nemen. Ons team staat garant voor een piekfijne badkamerinrichting die volledig voldoet aan uw wensen. 

Ziet u het bos door de bomen niet meer omwille van de overload aan mogelijkheden wat betreft vorm, stijl en kleuren? Laat u dan adviseren door Luc De Wit en vraag naar een vrijblijvende offerte. 

UW BADKAMER TOT IN DE PUNTJES AFGEWERKT

Wij werken samen met de beste leveranciers voor badkamerinrichtingen en we hebben alle vakmanschap in huis om zelfs het meest gesofisticeerde badkamerproject tot een goed einde te brengen, van het prille begin tot de gedetailleerde afwerking. Wij kunnen u een totaalproject aanbieden, gaande van de afbraak van de oude badkamer, tot het pleisteren & herbetegelen van de muren, het aanpassen van de elektriciteit en het vernieuwen van het plafond tot de uiteindelijke plaatsing van de sanitaire toestellen. Onze gedreven vakmannen zijn uw aanspreekpunt bij het renoveren van uw badkamer en nemen al het werk met plezier uit uw handen. Het resultaat is hoe dan ook een unieke ruimte, helemaal afgestemd op uw manier van leven, uw behoeften, uw smaak en uw stijl. 

Om een piekfijne badkamer te garanderen werken wij voornamelijk samen met de vooraanstaande leverancier Facq.