Contacteer ons

02 253 17 00
[email protected]
BTW nr : BE0435 835 648

Gratis offerte
Certificaten
  • Gecertificeerd installateur Hernieuwbare Energie – warmtepompen
  • Gecertificeerd installateur Thermische zonne-energiesystemen – sanitair warm water
  • Cerga installateur
  • MazoutExpert Cedicol

Waterverzachter: parelend water voor u en uw gezin

Met een waterverzachter maakt u komaf met kalkaanslag op kranen. Ook in waterleidingen en huishoudtoestellen die water verbruiken zal er minder kalkvorming zijn. Als klant beschermt en bespaart u dus dankzij de waterverzachters van Luc De Wit bvba. 

ZIJDEZACHT WATER

Dure herstellingen aan leidingen en aan uw sanitair kunnen gemakkelijk voorkomen worden dankzij een waterverzachter. De levensduur van uw huishoudelijk apparatuur wordt verlengd en bovendien zorgt een waterontharder ervoor dat uw apparaturen beschermd zijn tegen kalkaanslag. Het water dat uit uw kraan komt mag dan wel veilig en zuiver zijn volgens de strenge maatstaven in België, toch bevat kraantjeswater al te vaak kalk of andere onzuiverheden. De vakmannen van Luc De Wit bvba zorgen ervoor dat uw water beter drinkbaar wordt. Om te bepalen welke waterverzachter best past bij u en uw gezin, wordt rekening gehouden met verschillende factoren zoals het aantal verbruikspunten en het aantal gezinsleden. 

WAT KUNNEN WIJ BETEKENEN VOOR U?

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met allerlei soorten installaties voor uw waterbehandeling: filtratie, ontharding, de combinatie waterontharding met drinkwaterfiltratie, antikalksystemen, … Wenst u advies over de mogelijkheden die we bieden? Neem dan gerust contact op met Luc De Wit bvba en ontvang meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte. Om tegemoet te komen aan uw wensen en voorkeuren werken we uitsluitend met de beste merken zoals Watergenius en BWT